Вступ у ВО "Свобода"
Вступ у ВО

Ставай до лав борців за національну ідею!

Рано чи пізно перед українцем, який бере активну участь у громадському житті свого міста чи краю, прагне ефективніше захищати права своєї сім'ї та громади, бути максимально корисним Україні, - постає питання вступу в політичну силу. Діяльність одного активіста може бути плідною, але велика і злагоджена команда завжди досягне кращих результатів. Особливо, якщо йдеться про українську політику. Наявність злагодженої та об'єднаної ідеєю спільноти націоналістів буде потужною допомогою в будь-якій добрій справі.

І якщо ти - українець, активний громадський діяч і патріот - "Свобода" буде другою сім'єю та командою побратимів, надійною опорою в борні та життєвих труднощах. "Свобода" - це міцне об'єднання українців, що пов'язані спільними цінностями, націоналістичною ідеологією та вірою в Українську державу. Партія має двадцятип'ятирічну історію боротьби, перевірених роками партійців та викувану поколіннями українців ідею. Наше об'єднання ніколи не міняло своїх принципових постулатів, не міняло націоналістичної риторики для завоювання електорату і завжди провадило державницьку політику, нехтуючи своїми інтересами та рейтингом задля досягнення головної мети - розбудови сильної і дійсно незалежної України. Для виконання цього завдання потрібно, аби наші лави були міцними.

Долучайся до "Свободи", аби разом із побратимами зреалізувати потенціал української нації.

З тобою ми це зможемо!

Документи для вступу в партію:

Автобіографія для вступу в ВО "Свобода". Зразок

Заява для вступу в ВО "Свобода". Зразок

Облікова картка для вступу в ВО "Свобода". Зразок

Дисциплінарний статут для вступу в ВО "Свобода". Зразок

Заповнені документи разом із двома світлинами формату 3х4 слід принести в офіс місцевої організації "Свободи". Нижче подаємо наші контакти:

Контакти ВО "Свобода" - перелік адрес та телефонів.