26 грудня 2017
Андрій Міщенко: Московити мали ідеальний план тримання українців у скотстві й рабстві

Вітаю всіх із 43-ою річницею скасування рабовласництва в Україні! Саме 26.12.1974 в окупованій московитами Україні (пастанавлєнієм совміна ссср N677) дозволено видавати паспорти українцям, мешканцям сіл. 22 тисячі сіл, 22000 резервацій для українців, було створено московитами в Україні, 22000 гетто для апатридів без громадянства. Мільйони рабів, щоб виїхати за межі резервації, звертались до сільради за візою. Візи були трьох видів: 3-денна, місячна та 2-місячна. Перебування без візи поза межами резервації більше 1 місяця ‒ кримінальне переслідування. А як вичислити в горадє рабів? Вірно, виключно через українську мову. Тому українець, щоб не бути виявленим, намагався в горадє розмовляти московською, а ояничареним таким же українцям, котрим московит дав шанс вислужитися в міліції ‒ їх виявляти. Все працює! І омосковлення, і "розділяй та володарюй". Війна на знищення українців триває з 1654 року, а активна фаза ‒ з 1917 року. Все розраховане, сплановане та заточене на вбивство українця.

До 1950 року голова сільради мав право на вбивство "неугодного" в селі.

До 1954 року відсутність грошей у сільській місцевості ‒ натуральний обмін.

До 1961-го ‒ відсутність пенсії.

До 1980 рр. ‒ трудової книжки. Записи в трудовій ‒ одним словом "робив". Без вказання кваліфікації ‒ всі повинні бути однаковими рабами, без ієрархії. Робота обліковувались і "оплачувалася" виключно трудоднями. Є випадки, що в трудовій записано "робив" 364 дні на рік.

В українському селі не існувало вихідних. Робочі дні ‒ субота та неділя, Великдень та Різдво. Офіційно 6 днів вихідних приурочених до московсько-совєтських "свят".

Раби-калхознікі бєзпаспартниє не мали права відпочивати поруч із паспортними ‒ для них існували окремі "профілакторії".

Жодної програми з асфальтизації, електрифікації та побудови освітніх закладів у селі.

Все до дрібниць московитами сплановано ‒ 22 тисячі резервацій зі ідеальними умовами для перемелення українця, території для тримання людей у скотстві.

А звідси українська мова, культура, традиції ‒ бєзпаспортнава "скота"-калхозніка, а все "чєловєчєскоє" ‒ русскоє. Належність до українства ‒ ущербність та упослідження, до рускіх ‒ висшеє сословіє.

Це не вивчена тема. Українці намагаються викинути з пам'яті цю ганьбу, однак нам варто ретельно вивчити цю сторінку ‒ це зміна нашого психотипу. Потрібно ухвалювати державні програми підтримки, направлені на українців із сіл, враховувати усі аспекти та постапартеїдні наслідки.

Це все було щойно, якихось 40 літ тому. Ми все маємо їм пригадати.

P.S. Якщо з іншими окупантами в нас плюс мінус є порахунок, то з ними все попереду. Долг платєжом красєн. Да, рєбьяткі?

Андрій Міщенко