11 вересня
Події на західному кордоні України ‒ це удар по засадах державності під час війни

Події 10 вересня 2017 року на західному кордоні ‒ це удар по засадах державності під час війни, симптом скочування до анархії та колосальні втрати для міжнародного іміджу України.

Усе це ‒ результат самогубчої політики владної верхівки на чолі з Порошенком, яка займається не відбиттям зовнішньої агресії, а брудними політичними іграми в своїх шкурних інтересах. Неадекватною поведінкою керівництво поставило під удар саму державу й фактично зробило її заручником своїх політичних фобій та амбіцій.

Але все це аж ніяк не виправдовує силового прориву кордону. Такі дії не були викликані крайньою необхідністю захисту основ держави і є просто ганебними в час, коли Україна, захищаючи недоторканність своїх кордонів, спливає кров'ю.

Це не боротьба з режимом Порошенка, а знущання з Української держави й наруга над одним із її основних елементів ‒ непорушністю державного кордону.

Так звана політична еліта має постати перед відповідальністю за те, до чого довела державу.

Ми переконані: поки в Україні при владі не будуть націоналісти та патріоти ‒ цей безлад триватиме далі.

Прес-служба ВО "Свобода"