11 січня
Вітаємо із 75-річчям багаторічного бухгалтера "Свободи" Ярослава Пелешака!

11 січня 2016 року своє 75-річчя святкує головний бухгалтер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ярослав Пелешак. Щиро вітаємо побратима з ювілеєм! Бажаємо міцного здоров'я, молодечої наснаги та успіху в усіх починаннях!

Ярослав Антонович у партії - від 1993 року. З бажанням змінювати Україну він долучився до однодумців і вже 24 роки пліч-о-пліч виборює з нами краще майбутнє для Української Держави. "В СНПУ навіть рахунку, як я пригадую, довший час не було, а як відкрили, то там хіба копійки якісь лежали. Вже аж коли ми перейменувалися на ВО "Свобода", то вже пішли рахунки, пішли якісь гроші, аж тоді бухгалтерія повністю запрацювала як має бути", - згадує пан Ярослав.

Головний бухгалтер партії не пропускав жодних акцій, мітингів, відвідував усі лекції партійної школи і навіть був депутатом Львівської міської ради.

Незважаючи на поважний вік, Ярослав Пелешак лишається головним бухгалтером Всеукраїнського об"єднання "Свобода". Попри те, що давно досяг пенсійного віку, продовжує роботу, замість заслуженого відпочинку, і лишається надійним тилом націоналістів у боротьбі з фінансовою бюрократією.

З роси та води Вам, Ярославе Антоновичу!

Прес-служба ВО "Свобода"