23-24 серпня
У Черкасах День Незалежності відсвяткують спортивним фестивалем

23-24 серпня 2018 року в місті відбудеться Черкаський спортивний фестиваль, де на кожного з відвідувачів чекатиме насичена та яскрава програма. Стати учасником рекордного футбольного матчу, видовищних спортивних змагань та корисних тренувань із чемпіонами - усе це пропонують жителям та гостям нашого міста до Дня Незалежності України.

Програма розрахована як на дітей, так і на дорослих. Організатором заходу виступає Черкаська міська рада та ВГО "Сокіл".

"Під час фестивалю ми хочемо продемонструвати все різноманіття й красу спорту, аби в такий спосіб переконати містян обирати активний та здоровий спосіб життя, - говорить заступник міського голови, свободівець Юрій Ботнар. - Ми хочемо показати, що спорт відкриває людей і нові можливості перед ними, допомагає їм досягти успіхів у житті".

Розпочнеться Черкаський спортивний фестиваль 23 серпня на Центральному стадіоні. Тут цього дня проходитимуть змагання з кросфіту, а о 19.00 стартує футбольний матч, який без перерви триватиме 24 години і претендує на звання рекордного.

Наступного дня, окрім стадіону, фестиваль продовжиться ще на двох майданчиках: пляжі "Казбетському" та в Долині троянд, де пройдуть спортивні змагання, майстер-класи, показові виступи, квести та конкурси.

Завершиться фестиваль святковим концертом за участю гуртів ХАС, GG Гуляйгород та DILEMMA.

Програма Черкаського спортивного фестивалю.

23 серпня.

Центральний стадіон.

16.00 ‒ 18.30 ‒ змагання з кросфіту.

19.00 ‒ початок рекордного футбольного матчу.

24 серпня.

пляж "Казбетський".

10.00 ‒ 14.00 ‒веслування на човнах "Дракон", академічних човнах, байдарках, каное та ялах, сапбординг, змагання з пляжного волейболу, анімаційна програма для дітей.

Долина троянд.

14.00 ‒ 16.00 ‒ стрільба з лука, фехтування, кульова стрільба, велоспорт та триатлон, лабіринти, спортивні естафети, змагання з гирьового спорту, майстер-класи від відомих спортсменів, виступи зі спортивної гімнастики.

Центральний стадіон.

09.00 ‒ 15.00 ‒ турнір з футзалу "Патріот";

15.00 ‒ 18.30 ‒ дитячі велоперегони "Кіндери";

16.00 ‒ 19.00 ‒ майстер-класи з боксу, вільної боротьби, греко-римської боротьби, дзюдо, кікбоксингу, тхеквондо, баскетбольні батли, стрітбол, футзал; змагання з армреслінгу; майстер-класи, змагання з шахів та шашок, майстер-класи зі спортивних і народних танців, Фінал Кубку міста з хокею на траві, показові виступи юних моряків, спортивні квести, змагання серед дітей "Веселі старти",.

18.00 ‒ 18.30 ‒ танці з Максимом Оробцем;

18.00 ‒ 21.00 ‒ Всеукраїнський турнір імені Сергія Амброса з командних боїв;

19.00 ‒ 19.30 ‒ фіксація рекорду України з найтривалішого футбольного матчу;

19.30 ‒ виступ гурту "Сонце в кишені";

20.00 ‒ виступ гурту ХАС;

21.00 ‒ виступ гурту GG Гуляйгород;

22.00 ‒ виступ гурту DILEMMA;

23.00 ‒ спільне виконання Гімну України.

Прес-служба ВО "Свобода"