18 травня
Суд у справі захисників Конституції

18 травня 2018 року о 14:00 в Подільському районному суді Києва відбудеться судове засідання у справі свободівців та інших активістів, які брали участь в акції біля парламенту на захист Конституції 31 серпня 2015 року.

Як обвинувачувані участь у засіданні візьмуть: заступник Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", очільник націоналістичної фракції у Київській міській раді, автор терміну "Революція гідности" Юрій Сиротюк, керівник Харківської обласної "Свободи" Ігор Швайка, очільник Київської обласної "Свободи", керівник націоналістичної фракції у Київській облраді Ігор Сабій, депутат Кіровоградської облради від "Свободи", доброволець "Карпатської Січі" Максим Дескат, депутат Хмельницької облради від "Свободи" волонтер Віктор Бурлик, депутат Броварської міськради від "Свободи", доброволець російсько-української війни Сергій Бойко, волонтер Олексій Логвін, член Політради ВО "Свобода" Едуард Леонов, заступники керівника Одеської обласної "Свободи" Костянтин Василець та Гліб Громов, доброволець російсько-української війни з Одеси Олександр Станков, донецький журналіст Артем Фурманюк та інші.

Судове засідання відбудеться за адресою: вул. Хорива, 21 (кабінет №19). Головує суддя Василь Бородій.

Прес-служба ВО "Свобода"