18 серпня
Суд над захисниками Конституції

18 серпня 2017 року о 14:00 в Подільському районному суді Києва відбудеться судове засідання у справі захисників Конституції. Свободівців та инших активістів, які брали участь в акції біля парламенту на захист Конституції 31 серпня 2015 року, звинувачують у низці кримінальних правопорушень.

Як обвинувачувані участь у засіданні візьмуть: заступник Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", очільник націоналістичної фракції у Київській міській раді, автор терміну "Революція гідности" Юрій Сиротюк, керівник Харківської обласної "Свободи" Ігор Швайка, очільник Київської обласної "Свободи", керівник націоналістичної фракції у Київській облраді Ігор Сабій, депутат Кіровоградської облради від "Свободи", доброволець "Карпатської Січі" Максим Дескат, депутат Хмельницької облради від "Свободи" волонтер Віктор Бурлик, депутат Броварської міськради від "Свободи", доброволець російсько-української війни Сергій Бойко, волонтер Олексій Логвін, член Політради ВО "Свобода" Едуард Леонов, заступники керівника Одеської обласної "Свободи" Костянтин Василець та Гліб Громов, донецький журналіст Артем Фурманюк, лідер "Чорного комітету" Богдан Тицький та инші.

Судове засідання відбудеться за адресою: вул. Хорива, 21 (кабінет №19). Головує суддя Василь Бородій.

Прес-служба ВО "Свобода"