12-13 серпня
12-13 серпня в селі Моринці відбудеться фестиваль "Ше.Fest"

12-13 серпня 2017 року в селі Моринці Звенигородського району Черкаської області відбудеться фестиваль Тараса Шевченка "Ше.Fest". Нинішній "Ше.Fest" приурочено до 100-річчя українській революції, яку ще задовго передбачав Тарас Шевченко.

Для глядачів фестивалю працюватимуть музична, театральна сцена та просвітницька галявина. З головної музичної сцени лунатимуть Kozak System, Мотор'ролла, Vivienne Mort, Веремій, КораЛЛі, Мрія Життя, Проти Течії, Сад.

На просвітницькій галявині виступлять Василь Шкляр та Сашко Лірник, а також відбудуться лекції, музичні виступи переможців конкурсу "Ше.Пісня", та поетичний батл. Театральна сцена запропонує глядачам перформанси та вистави, а нічний кінозал покаже три сучасних українських фільми: "Спадок нації", "Гніздо горлиці" та "Моя бабуся Фані Каплан". Ті, хто не спатиме вночі, зможуть також відвідати галявину нічної акустики .

На території фестивалю діятиме наметове містечко. На учасників заходу чекають екскурсії, майстер-класи з хенд-мейду, книжковий ярмарок, виставка народних майстрів та художників.

Вхід вільний.

Прес-служба ВО "Свобода"