19 травня
На Закарпатті за сприяння свободівців встановлять меморіяльну дошку Мирославу Мислі

19 травня 2017 року на Закарпатті у с. Приборжавське Іршавського району до Дня героїв буде урочисто відкрито меморіяльну дошку герою московсько-української війни Мирославу Мислі.

23 травня в нашій державі відзначатимуть День героїв. Українські герої поставили свободу рідного народу понад свої особисті інтереси і присвятили власне життя служінню нації. Тому символічно, що саме до цього дня приурочено відкриття у рідному селі меморіяльної дошки герою московсько-української війни Мирославу Мислі. Встановлять її на фасаді загальноосвітньої школи, в якій до 7 класу навчався Мирослав. Свободівці також передадуть школі речі для організації музею, присвяченого МГО "Сокіл" та молодому герою.

Довідка: 2 жовтня 2016 року офіцер, 24-річний уродженець Іршавського району Мирослав Мисла загинув у бою з окупантами на Донбасі. За вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатности Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій та при виконанні службових обов'язків, посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького.

Прес-служба ВО "Свобода"